![Bifteki mit Zucchini-Paprika-Gemüse und Oregano Bifteki mit Zucchini-Paprika-Gemüse und Oregano](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FEBEB2FA-E6A7-4350-BD18-56302389E87E/Derivates/f64e94d3-889d-4120-9f3d-00202d081015.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 - 600 g Lammfleisch
- 2 ½ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 3 EL Oregano, getrocknet
- ½ TL Paprikapulver, edelsüß
- ½ Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 4 Knoblauchzehen, halbiert
- 20 g Butter
- 20 g Tomatenmark
- 120 g Feta
- 3 Zucchini, klein (ca. 700 g)
- 2 Paprika, gemischt, rot und gelb
- 2 EL Olivenöl
- 1 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 50 g Semmelwürfel
- 50 g Milch
- 40 g Oliven, schwarz, entkernt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2205 kJ / 526 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hendl mit Erdäpfeln, Gemüse und Tomatensauce aus dem Backofen
2h
Moussaka
1 godz. 55 min
Kabeljau nach Lagareiro Art mit Kohl-Bohnen-Brösel
1h
Fisolenfleisch
1h
Boef Stroganoff
50min
Putenbrust mit Speck und Erdäpfeln
1h 25 min
Bolitos in Tomatensauce
1h
Tafelspitz mit Wurzelsauce
2h
Marokkanisches Huhn mit Couscous
45min
Marinierte Hendlfilets in BBQ-Sauce
4h
Fleischbällchen in Tomatensauce
35min
Kalbfleischpflanzerl mit Vorarlberger Bergkäse
40min