Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 beringelas pequenas cortadas em rodelas
- 400 g tomate cortado em rodelas
- 400 g queijo mozarela fresco cortado em rodelas
- 2 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 350 g cuscuz
- 350 g água
- 1 c. chá de massa de pimentão
- 40 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 2 dentes de alho
- 200 g cebola roxa cortada em pedaços
- 80 g aipo
- 100 g tomate em pedaços
- 15 g vinagre
- 1 c. chá de açúcar
- 30 g alcaparras
- 50 g azeitonas s/ caroço
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2277 kJ / 545 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte vegetariana
1h
Tarte de milho com tofu, cebola roxa e salsa
15min
Empadão de batata-doce e lentilhas
2h 30min
Cogumelos recheados com quinoa
1h
Salada iraniana com molho de abacate
15min
Tarte de espargos
1h
Penne com beringela no forno
50min
Lasanha de abóbora e couve
1 Std. 25 Min
Lasanha fresca de beterraba com recheio de espinafres e ricota
1h 15min
Canelones de beringela
1h 5min
Moussaka de lentilhas
2h 20min
Crumble de abóbora, batata-doce e curgete
50min