Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g wody
- 2 bataty, nieobrane (ok. 150 g każdy)
- 150 g soku z limonki, świeżo wyciśniętego
- 2 ząbki czosnku
- 2 łyżki liści kolendry, świeżych, plus dodatkowa ilość do dekoracji
- 80 g czerwonej cebuli
-
½
papryczki chili habanero, bez gniazd nasiennych
of ½ papryczki chili, świeżej, bez gniazd nasiennych - 4 kostki lodu
- 300 g okonia morskiego, świeżego, bez skóry i ości, pokrojonego w 1 cm kostkę
- 300 g fileta z łososia, świeżego, pokrojonego w 1 cm kostkę
- ½ łyżeczki soli
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 947 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Satay z sosem orzechowym
1 godz. 55 min
Małże z pikantnym sosem
1 Std.
Chowder z ryb słodkowodnych
1h 30min
Boliwijski pilaw ryżowy
45 Min
Zupa miso, owoce morza w sake z ryżem
1 Std. 5 Min
Krewetki Kung Pao
45 Min
Papryczki jalapeños nadziewane serkiem
1 Std.
Sałatka azjatycka z klopsikami
4 Std. 20 Min
Salsa Verde
15 Min
Steki z polędwicy wołowej z sosem chimichurri
40 Min
Zupa Pho
1h 20min
Chimichurri
5 min