Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 5 rametti di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di semi di coriandolo
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di pomodori a tocchetti
- 100 g di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 4 tranci di salmone fresco (600 g circa)
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1602 kJ / 383 kcal
- Eiwitten
- 28.4 g
- Koolhydraten
- 3.2 g
- Vetten
- 28.5 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesce spada all'arancia
40 min
Bocconcini di salmone al vino bianco
30 min
Pesce spada alla ghiotta
40 min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 min
Salmone al cartoccio
35 min
Pesce spada al salmoriglio
5 Min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40 min
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40 min
Salmone al vino con punte di asparagi e quinoa
45min
Filetto di orata con peperoni
25 Min
Filetti di cernia in camicia colorata
30 min