Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 5 rametti di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di semi di coriandolo
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di pomodori a tocchetti
- 100 g di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 4 tranci di salmone fresco (600 g circa)
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1602 kJ / 383 kcal
- Eiwitten
- 28.4 g
- Koolhydraten
- 3.2 g
- Vetten
- 28.5 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone al cartoccio
35 min
Salmone all'arancia e pistacchi
40 min
Salmone al cartoccio e cous cous con pomodori secchi
35 min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40 min
Tonno allo zenzero e melagrana
40 min
Zucchine ripiene alla marinara
1 Std. 25 Min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 min
Spiedini di salmone con salsa miele e zenzero (per 2 persone) (senza glutine)
40 min
Salmone balsamico su noodles di zucchine
30 min
Salmone con crudo di pomodori
35 min
Bocconcini di salmone al vino bianco
30 min
Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
35 min