Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di scalogno
- 1 peperoncino rosso piccolo, senza semi
- 1 spicchio di aglio
- ½ rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 250 g di melanzane a cubetti (1-2 cm)
- 250 g di pesce spada a dadini (1-2 cm)
- ½ cucchiaino di sale
- 320 g di pasta secca tipo pennette
- 100 g di vino bianco, secco
- 150 g di pomodori perino, tipo San Marzano a dadini (1-2 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1989 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50 min
Caponata siciliana
30 min
Pennette allo zafferano e gamberetti
30 min
Pasta integrale menta e carciofi
40 dk
Piatto colorato di verdure
45 min
Pasta al tonno e melanzane
30 min
Risotto con carote e endivia belga
40 dk
Spaghettini ai peperoni
50 min
Spaghetti al ragù bianco di agnello
50 min
Penne risottate con le cozze
1 Std. 5 Min
Pesto di basilico
10min
Linguine ai gamberoni
30 min