![Fischfilet mit Sojabohnensprossen in scharfer Sauce (水煮鱼) Fischfilet mit Sojabohnensprossen in scharfer Sauce (水煮鱼)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/94C9B0E9-E6F8-45B4-A244-AD65EF42D20C/Derivates/C536A1A9-5D97-4674-8E28-9C3E6CE3BA42.jpg)
Compatibele versies
Fischfilet mit Sojabohnensprossen in scharfer Sauce (水煮鱼)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Fischfilet, in Scheiben (ca. 5 mm), siehe Tipp
- 25 g trockener Weißwein
- ½ TL Salz
- 30 g neutrales Öl
- 20 g Chiliöl, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 1 TL Szechuan-Pfeffer, ganz (siehe Tipp)
- 40 g scharfe Bohnenpaste (siehe Tipp)
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 3 Knoblauchzehen
- 2 Chilischoten, getrocknet, in Stücken (ca. 5 cm)
- 250 g Sojabohnensprossen
- 1200 g Wasser
- 2 EL Speisestärke
- 2 Stängel Koriander, abgezupft, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 967 kJ / 231 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asiatisches Shiitake-Gemüse
30min
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1h
Seafood-Eintopf
50 мин.
Jungli Laal Maas
5 godz.
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1h
Leber mit Spitzpaprika (杭椒炒猪肝)
20min
Schweinefleisch in scharfer Sauce (回锅肉)
50 мин.
Bunte Gemüseplatte (炒五色蔬菜)
45min
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1h
Scharfe Thai-Suppe mit Meeresfrüchten
30min
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50 мин.