Compatibele versies
Fischfilet mit Sojabohnensprossen in scharfer Sauce (水煮鱼)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Fischfilet, in Scheiben (ca. 5 mm), siehe Tipp
- 25 g trockener Weißwein
- ½ TL Salz
- 30 g neutrales Öl
- 20 g Chiliöl, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 1 TL Szechuan-Pfeffer, ganz (siehe Tipp)
- 40 g scharfe Bohnenpaste (siehe Tipp)
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 3 Knoblauchzehen
- 2 Chilischoten, getrocknet, in Stücken (ca. 5 cm)
- 250 g Sojabohnensprossen
- 1200 g Wasser
- 2 EL Speisestärke
- 2 Stängel Koriander, abgezupft, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 967 kJ / 231 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seafood-Eintopf
50 Min
Dorade in Salzkruste mit Olivenreis
35 Min
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1 Std.
Scharfe Thai-Suppe mit Meeresfrüchten
30 Min
Schweinefleisch mit Wasabi
2 godz. 45 min
Indisches Lammcurry
1h 30 min
Tintenfisch mit Tomaten und Zuckerschoten
25min
Asturische Fischsuppe
35 Min
Garnelen-Eintopf
45 Min
Thai-Fisch-Frikadellen
1 Std. 10 Min
Asiatisches Shiitake-Gemüse
30 Min
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40 Min