Compatibele versies
Melanzane ripiene con salsa allo yogurt, zafferano e melograno
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Melanzane ripiene
- 3 melanzane
- 2 pizzichi di sale
- 80 g di olio di oliva
- 100 g di bulgur
- 250 g di acqua
- 50 g di cipollotto, a pezzi
- 100 g di peperone rosso, a pezzi
Salsa allo yogurt
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 50 g di olio di oliva
- 1 cucchiaino di zafferano in polvere
- 1 spicchio di aglio
- 180 g di yogurt greco
- 50 g di chicchi di melograno
- 30 g di pinoli, tostati
- 20 g di foglie di basilico fresche
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1653 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carciofi romani gratinati
45min
Fave in umido
1u.
Cime di rapa e cous cous
35min
Melanzane ripiene all'orientale
1u. 20min
Cannelloni all'uovo con broccolo romanesco al vapore
1u. 30min
Frittata di verdure
1h 10min
Pasticcio di patate, funghi e anacardi (senza lattosio)
1h 35min
Pancotto fave e zucca
6h 30min
Melanzane ripiene di quinoa
1h 35min
Polpettine di manzo vietnamite con noodles piccanti
1u.
Merluzzo in salsa chakalaka e burro all'aneto
50min
Insalata di carciofi e fagioli
1h 5 min