Compatibele versies
Melanzane ripiene con salsa allo yogurt, zafferano e melograno
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Melanzane ripiene
- 3 melanzane
- 2 pizzichi di sale
- 80 g di olio di oliva
- 100 g di bulgur
- 250 g di acqua
- 50 g di cipollotto, a pezzi
- 100 g di peperone rosso, a pezzi
Salsa allo yogurt
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 50 g di olio di oliva
- 1 cucchiaino di zafferano in polvere
- 1 spicchio di aglio
- 180 g di yogurt greco
- 50 g di chicchi di melograno
- 30 g di pinoli, tostati
- 20 g di foglie di basilico fresche
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1653 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pancotto fave e zucca
6h 30min
Salsa di melanzane Bhurta
35 Min
Moussaka di lenticchie
1h 30min
Tabulè speziato
2h 10min
Curry di verdure con riso al lemon grass
1h 15 min
Zucca al curry
45min
Pilaf di cavolfiori con patate dolci
45min
Funghi ripieni di feta e spinaci
35 Min
Mezzelune di melanzane e quinoa (vegan)
55min
Scaloppine di seitan con carciofi, porri e pomodorini
40min
Fave in umido
1h
Lenticchie all'indiana
35 Min