Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fladenbrot
- 320 g Wasser
- 2 EL Zucker
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 10 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 250 g Mehl
- 80 g Vollkorn-Weizenmehl
- 240 g Grieß, Hartweizen
- 1 ½ TL Salz
Lammfleischbällchen
- Olivenöl zum Einfetten und Braten
- 4 Knoblauchzehen
- 5 - 6 Stängel Minze, abgezupft
- 600 g Lammfleisch, sehnenfrei, ohne Knochen, in Würfeln (2 cm)
- 2 ½ TL Paprika rosenscharf
- 2 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Cayenne-Pfeffer
- ¼ TL Pfeffer
- 6 - 7 Stängel Petersilie, abgezupft
- 600 g stückige Tomaten
- 200 g Wasser
- 20 g Sonnenblumenöl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4263 kJ / 1018 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 111 g
- Vetten
- 41 g
- Vezels
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Couscous mit Hähnchen, Lamm und scharfer Bratwurst
1ωρ. 10 λεπτ.
Mandel-Taschen mit Honig und Sesam
2 Std.
Hühnchen Pastilla
1 Std. 25 Min
Gefüllte Parathas
1ωρ. 20 λεπτ.
Za´atar-Brot
1 godz. 40 min
Kalbsfilet mit Antipasti-Gemüse
1ωρ.
Orientalische Hackbällchen
40 Min
Gefüllte marokkanische Brote
2u. 45min
Marokkanische Harira-Suppe mit Hähnchen
55 min
Rindfleisch-Köfte mit Safran-Joghurt
1ωρ. 20 λεπτ.
Sfenj - marokkanische Donuts
2u. 45min
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1h 15min