![Lachs Tikka mit gedämpftem Reis Lachs Tikka mit gedämpftem Reis](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/213C40E5-1B68-40BD-94A2-CBFF96AC45BD/Derivates/C8289917-F99C-4202-971B-DE167038F364.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g Wasser
- 280 g Basmati-Reis
- 1 TL Salz
- 280 g Prinzessbohnen
- 1 TL Öl zum Einfetten
- 4 Stück frisches Lachsfilet ohne Haut, ca. 1,5 cm dick (à 125 g)
- 8 TL Tikka-Paste (z.B. von Patak´s)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2427 kJ / 580 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fenchel-Lachs mit Wildreis und Dillsauce
45min
Fischcurry
55 min
Lachsfilets in Sherrysauce
35 Min
Teriyaki-Lachs
40p
Marinierte Fischfilets mit Sauce und Couscous-Salat
1 Std. 20 Min
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1h
Gedämpfte Asia-Forellen auf Spinat
40p
Gedämpfter Kabeljau
35 Min
Forellen des Bischofs
35 Min
Seelachs mit Dijon-Senfsauce und Currycroûtons
35 Min
Lachs mit Brokkoli, Couscous und Honig-Senf-Sauce
45min
Seelachs mit Kartoffeln, Kaiserschoten und Orangen-Frischkäse-Sauce
1h