Lachs Tikka mit gedämpftem Reis
TM6 TM5

Lachs Tikka mit gedämpftem Reis

3.8 (71 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1200 g Wasser
  • 280 g Basmati-Reis
  • 1 TL Salz
  • 280 g Prinzessbohnen
  • 1 TL Öl zum Einfetten
  • 4 Stück frisches Lachsfilet ohne Haut, ca. 1,5 cm dick (à 125 g)
  • 8 TL Tikka-Paste (z.B. von Patak´s)

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
2427 kJ / 580 kcal
Eiwitten
37 g
Koolhydraten
60 g
Vetten
21 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten