Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g Wasser
- 280 g Basmati-Reis
- 1 TL Salz
- 280 g Prinzessbohnen
- 1 TL Öl zum Einfetten
- 4 Stück frisches Lachsfilet ohne Haut, ca. 1,5 cm dick (à 125 g)
- 8 TL Tikka-Paste (z.B. von Patak´s)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2427 kJ / 580 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta mit Lachsfilet und Porree-Sahne-Sauce
1 Std.
Tagliolini mit Garnelen und Artischocken
40 min
Zitronenreis
40 min
Maispoularde mit Cherry-Tomaten
1 godz. 15 min
Garnelen Xacuti
1 Std. 20 Min
Garnelencurry mit Basmati-Reis
30 min
Indische Lammbällchen mit Joghurtsauce
40 min
Fischcurry
55min
Tortiglioni mit Hühnchen und Oliven
35 min
Gedämpfte Lachspäckchen
55min
Paella mit Hähnchen, Fisch und Meeresfrüchten
1 Std.
Scharfes Hähnchen-Curry mit Rum und Basmati-Reis
45 min