Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 220 g di acqua
- 20 g di lievito fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 400 g di farina manitoba
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 140 g di mozzarella sgocciolata e a pezzi
- 250 g di pomodoro fresco, senza semi e a pezzi
- 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 50 g di funghi champignon sott'olio o freschi, a fette
- 50 g di cuori di carciofo, sott'olio
- 50 g di olive nere, denocciolate
- 30 g di prosciutto cotto, a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3590 kJ / 858 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 107 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia con pomodori
40min
Salmone al forno con pesto aromatico
50min
Salsa alle arachidi
10 min
Risotto ai cavoletti di Bruxelles con pancetta
30min
Tiramisù alla stracciatella
2h 30 min
Curry thailandese veloce con pollo
40min
Meringhe dell'Emmental
2h 15min
Torta alla panna
45min
Pizzette "Tricolore"
Geen beoordelingen
Pizza alle verdure
2h 5min
Torta speziata al cioccolato
Geen beoordelingen
Canestrelli
Geen beoordelingen