Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 50 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 15 g di lievito fresco
- 180 g di latticello
- 400 g di farina manitoba
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 50 g di Parmigiano a pezzi (3 cm)
- 50 g di caciocavallo a pezzi (3 cm)
- 80 g di mozzarella sgocciolata, in quarti
Terminare la preparazione
- 80 g di Gorgonzola a pezzi (2-3 cm)
- 1 pizzico di pepe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2431 kJ / 581 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane rustico
2 Std.
Pizza Margherita
2hod. 10min
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30min
Risotto alla parmigiana
30 dk
Treccia della domenica in due varianti
2hod. 10min
Focaccia con acciughe
Καμία βαθμολογία
Pizza margherita
2hod. 10min
Baci di dama al cioccolato
1sa
Mezze sfere al cioccolato e vaniglia
Καμία βαθμολογία
Couscous con agnello e verdure
50min
Sformato alle verdure
45 Min
Tortini mediterranei alle verdure
Καμία βαθμολογία