Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Il pan di Spagna
- 250 g di burro, morbido, + q.b. per lo stampo
- 300 g di zucchero
- 200 g di mandorle tritate
- 6 uova
- 80 g di maizena
- 1 bustina di lievito in polvere (11 g)
- 10 g di Grand Marnier
La crema al cioccolato
- 300 g di cioccolato fondente, 70% di cacao, a pezzi
- 300 g di panna con il 35% di grassi
la decorazione
- 100 g di cioccolato fondente, 70% di cacao, a pezzi
- 7 uova di cioccolato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2976 kJ / 716 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 52 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Treccia bernese
1 Std. 45 Min
Filetto di maiale al forno con riso
1 Std. 20 Min
Crema di castagne con composta di pere e biscotti per le feste
1 Std.
Risotto ai funghi con insalata di zucca
Brak ocen
Bon bon al cioccolato bianco
Brak ocen
Panini di San Gallo
26 Std. 30 Min
Creste di gallo all'anice
Brak ocen
Biscotti milanesini
3h
Focaccine fantasia
2 godz. 5 min
Amaretti all'albicocca
40 Min
Focaccia con pomodori
40 Min
Insalata di broccoli con pinoli
5min