Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Il pan di Spagna
- 250 g di burro, morbido, + q.b. per lo stampo
- 300 g di zucchero
- 200 g di mandorle tritate
- 6 uova
- 80 g di maizena
- 1 bustina di lievito in polvere (11 g)
- 10 g di Grand Marnier
La crema al cioccolato
- 300 g di cioccolato fondente, 70% di cacao, a pezzi
- 300 g di panna con il 35% di grassi
la decorazione
- 100 g di cioccolato fondente, 70% di cacao, a pezzi
- 7 uova di cioccolato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2976 kJ / 716 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 52 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tiramisù
5 godz. 20 min
Gratin dauphinois
50 Min
Millefoglie con glassa alla mela cotogna
Geen beoordelingen
Caramelle alla panna
2h
Creste di gallo all'anice
Geen beoordelingen
Gratin di patate
1h 10min
Focaccia dolce alle nocciole
Geen beoordelingen
Mezze sfere al cioccolato e vaniglia
Geen beoordelingen
Crème caramel al cioccolato
1 Std. 30 Min
Biscotti milanesini
3 Std.
Treccia al burro a 6 capi
2h 35min
Cornetti al prosciutto
35 Min