Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Il pan di Spagna
- 250 g di burro, morbido, + q.b. per lo stampo
- 300 g di zucchero
- 200 g di mandorle tritate
- 6 uova
- 80 g di maizena
- 1 bustina di lievito in polvere (11 g)
- 10 g di Grand Marnier
La crema al cioccolato
- 300 g di cioccolato fondente, 70% di cacao, a pezzi
- 300 g di panna con il 35% di grassi
la decorazione
- 100 g di cioccolato fondente, 70% di cacao, a pezzi
- 7 uova di cioccolato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2976 kJ / 716 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 52 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Treccia al burro a 6 capi
2 godz. 35 min
Cuori di meringa
Brak ocen
Birchermüesli
1h 10 min
Birchermüesli
1h 10 min
Sfogliata del Canton Uri
Brak ocen
Meitschibei (Dolce alle nocciole)
1sa 30 dk
Torta di noci engadinese
1h 15 min
Mezze sfere al cioccolato e vaniglia
Brak ocen
Torta al cioccolato e croccante
15h
Vulcano al cioccolato e ciliegie
Brak ocen
Torta al cioccolato con sorpresa
1h 10 min
Torta soffice al cioccolato
1sa 30 dk