Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 220 g di acqua a temperatura ambiente
- 1 cucchiaino di zucchero
- 15 g di lievito fresco
- 400 g di farina manitoba
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 200 g di mozzarella tipo treccia
- 6 filetti di acciuga, sott'olio
- 250 g di pomodori pelati sgocciolati
- 1 pizzico di sale
- 4 cuori di carciofo, sott'olio, tagliati a spicchi
- 50 g di funghi, sott'olio
- 50 g di olive taggiasche
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3435 kJ / 821 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 105 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza alla romana
Keine Bewertungen
Insalata di carote con salsa allo yogurt
Keine Bewertungen
Pane a fisarmonica alle erbe
1 Std. 20 Min
Risi e bisi
35 Min
Penne risottate con le cozze
1sa 5 dk
Crostata di mele
1 Std. 15 Min
Insalata di salsiccia e formaggio
10 Min
Treccia della domenica in due varianti
2h 10min
Pizza alle verdure
2h 5min
Tajine di agnello con albicocche e miele
1sa 30 dk
Panini al müesli
Keine Bewertungen
Panpepato lucernese
55min