Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di Gorgonzola
- 50 g di Fontina a pezzi (2-3 cm)
-
50
g di Gruviera a pezzi (2-3 cm)
of 50 g di Taleggio a pezzi (2-3 cm) - 50 g di latte
- 50 g di burro
- 320 g di pasta secca tipo farfalle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2272 kJ / 543 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baguette di Quiche Lorraine
Geen beoordelingen
Gamberi in agrodolce
40 dk
Zuppa di mais con wienerli e bürli
25 dk
Pennette allo zafferano e gamberetti
40 dk
Spaghetti alla carbonara
30 dk
Cornetti con carne macinata
30 dk
Maluns grigionesi
Geen beoordelingen
Pasta al pomodoro, prosciutto e salame piccante
45 Min
Spaghetti alla carbonara
30 dk
Vulcano al cioccolato e ciliegie
Geen beoordelingen
Penne al tonno
35 dk
Insalata di pasta con tonno e pesto
30 dk