Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 220 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 20 g di lievito fresco
- 400 g di farina manitoba
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 200 g di mozzarella, a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di salame piccante tipo chorizo, a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di pomodori datterino a metà, senza semi
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3895 kJ / 931 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 108 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Base per pizza
49h 30min
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Focaccia con pomodori
40min
Menu: Lombata di maiale ripiena con purea di pastinache e patate e ciambellone ai mandarini
Geen beoordelingen
Pasta choux
2h
Focaccia alle olive
2u. 20min
Tiramisù
5 godz. 40 min
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Focaccine fantasia
2u. 5min
Pollo alla pechinese
Geen beoordelingen
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Plumcake all'arancia
1h