Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 220 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
-
20
g di lievito fresco
of 2 cucchiaini di lievito secco -
400
g di farina manitoba + q.b.
of 400 g di farina per pizza + q.b. - 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di polpa di pomodoro, a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di funghi champignon, a fettine
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
Terminare la preparazione
- 200 g di mozzarella sgocciolata e a fette
- 100 g di prosciutto cotto, a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3581 kJ / 856 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 107 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panzerotti alla romana
55min
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Focaccia con pomodori
40 Min
Cookies
50 Min
Spaghetti cinesi con verdure e filetto di maiale
50 Min
Pasta ricotta e pomodorini
30 Min
Maccheroni dell'alpigiano
45 Min
Pizzette "Tricolore"
Geen beoordelingen
Lecca lecca al cioccolato bianco e cocco
Geen beoordelingen
Tortino di pane alle cipolle e pomodoro
20 Min
Pollo alla pechinese
Geen beoordelingen
Pane bigio in casseruola
2 godz. 25 min