Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crusca di spelta rinvenuta (con pezzo scottato)
- 120 g di farina integrale di spelta pura
- 180 g di acqua bollente
Impasto per il pane e finitura
- 300 g di farina di spelta pura, chiara, e un po' di più per formare
- 1 ½ cucchiaino di sale
- ½ cubetto di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 200 g di acqua
- farina di spelta pura, chiara
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 520.3 kJ / 123.3 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 23.1 g
- Vetten
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Risotto allo zafferano di Mund
45 Min
Focaccia di ceci saporita
3h
Baguette
3h 45min
Picnic: insalata di patate, dip alla rucola e pomodori, pane di farro, ciambella al limone
Geen beoordelingen
Minestrone
45 Min
Focaccia alle olive
2hod. 20min
Baguette
4h
Ketchup
1h 20 min
Zuppa speziata di lenticchie alla marocchina
40 min
Insalata di lenticchie con barbabietola e feta
30 min
Pane bigio in casseruola
2h 25min
Cake al limone sofficissimo
1h 30min