Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di cipolle, a metà
- 2 spicchi di aglio
- 300 g di peperoni misti, rossi e gialli, a pezzi (3 cm)
- 2 cucchiai di olio di oliva
- 700 g di scamone di manzo, a cubetti (2 cm)
- ¾ di cucchiaino di sale
- 2 cucchiai di farina
- 2 cucchiai di concentrato di pomodoro
- 1 ½ cucchiaio di paprica dolce
- 200 g di vino rosso
- 1 scatola di polpa di pomodoro a pezzi (400 g)
- 2 cubetti di dado di carne per brodo (per 0.5 l ciascun cubetto)
- 8 patate, a pasta gialla densa, di media grandezza, con la buccia
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2057 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 45.4 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di carote secondo Moro
1 Std. 45 Min
Vinaigrette di senape e aneto
Geen beoordelingen
Riso casimiro
45 Min
Insalata di lenticchie con barbabietola e feta
30 Min
Curry di lenticchie
50 Min
Knöpfli
50 Min
Panini al müesli (dolci)
2h
Pancake al grano saraceno e farro con banane
25min
Bevanda disintossicante alla pera e mela
10min
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Naan al coriandolo
1h 15min
Insalata di broccoli con pinoli
5min