Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 25 g di olio di oliva, + q.b. per ungere la placca da forno
- 350 g di farina
- 200 g di acqua
- ½ cubetto di lievito fresco (20 g)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
Farcitura
- 200 g di passata di pomodoro
- ½ cucchiaino di sale all'aglio
- 1 cucchiaino di erbe secche miste all'italiana
- 150 g di formaggio Gouda, a pezzi
- 2 rametti di aneto fresco, ben asciutto
- 150 g di panna acida (10% di grasso)
- 1 uovo sodo, sgusciato, tagliato in quattro parti
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 200 g di salmone affumicato, a fette (5 mm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2716 kJ / 649 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di würstel e formaggio
Geen beoordelingen
Glassa al burro
5min
Cannelloni spinaci e ricotta
1h 30min
Menu: Lombata di maiale ripiena con purea di pastinache e patate e ciambellone ai mandarini
Geen beoordelingen
Torta marmorizzata al Varoma
1h 10 min
Vermicelles
3 Std. 15 Min
Panini di San Gallo
26h 30min
Panini del 1° Agosto
1h 10 min
Biscotti milanesini
3 Std.
Knöpfli
50min
Salsa french dressing
20 Min
Rotolo al quark e fragole
1h 30min