![Croquant au chocolat Croquant au chocolat](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F93CD2D1-B9D8-4A47-99BF-3D7A7B042CFF/Derivates/B51AB9E4-1E24-4A5E-AB34-79D4E34D08DF.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Glaçage noir (à faire la veille)
- 5 feuilles de gélatine (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 175 g d'eau
- 220 g de sucre
- 125 g de crème, 35 % m.g.
- 75 g de cacao en poudre
Dacquoise
- 20 g de farine
- 40 g de cacao en poudre
- 160 g d'amandes en poudre
- 180 g de sucre glace
- 6 blancs d'œufs
- 160 g de sucre
Praliné aux noisettes
- 150 g de noisettes émondées
- 150 g de chocolat au lait au praliné, en morceaux
- 60 g de beurre
- 40 g de pralin (cf. conseil)
Mousse au chocolat noir amer
- 2 feuilles de gélatine (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 175 g de crème, 35 % m.g., très froide
- 40 g de chocolat noir extrafin, 70 % de cacao, en morceaux
- 30 g de chocolat noir extrafin, 99% de cacao, en morceaux
- 25 g de sucre
- 2 œufs
Dressage
- 50 g de copeaux de chocolat
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3407 kJ / 815 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 86 g
- Vetten
- 45 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau choco-coco
40 min
Macarons au caramel
1h 50 min
Brownies
45 min
Madeleines au chocolat
30 min
Cookies tout chocolat
30 min
Assortiment de truffes au chocolat
45 min
Liqueur à l'abricot
Geen beoordelingen
Liqueur de baie
30 min
Caramels à la crème
2h
Tourte aux noix de l'Engadine
1h 15 min
Nuggets de poulet avec country cuts et ketchup
1h
Quiche aux 4 fromages
45 min