Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de mélange d'herbes aromatiques, fraîches, feuilles lavées et essorées (romarin, thym, origan, etc.)
- 70 g de saindoux
- 180 g d'eau
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine manitoba
- 1 c. à café bombée de sel, selon les goûts
- 1 - 2 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de fontina, en dés (3-4 cm)
- 15 - 20 tomates-cerises, coupées en deux
- huile d'olive extra vierge, un filet
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1937 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte aux pommes
1h 15 min
Mini pizzas «Tricolores »
Geen beoordelingen
Mini pizzas au fromage de chèvre
1h 35 min
Pizza à la farine d'épeautre
Geen beoordelingen
Pizza aux courgettes
1h 45min
Cheesecake cuit
3 Std. 10 Min
Croustillant au chocolat type whoopi pie
1h
Couscous à l'orange et au saumon à la vapeur
35 Min
Filets de saumon au sarrasin et aux asperges
40min
Tartelettes aux fraises
1h 15 min
Focaccia à la farine d'épeautre
2h 30 min
Focaccia croustillante
2h 10min