Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Levain panaire (poolish)
- 150 g d'eau
- 1 petit morceau de levure boulangère fraîche, de la grandeur d'un petit pois (1 g)
- 150 g de farine à pain
Pâte à pain
- 140 g d'eau et un peu d’eau supplémentaire pour les mains
- 275 g de farine à pain et un peu de farine supplémentaire pour fariner le plan de travail
- un peu d'huile pour graisser
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 40 g de beurre, froid coupé en morceaux
- 30 g de sucre de canne complet (ou de sucre brut)
- 2 c. à café de sel (10-12 g)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 7880 kJ / 1882 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 326 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 15.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain paysan
3u.
Petits pains du 1er août
1h 10 min
Pain bis en cocotte
2h 25min
Pain ciabatta
1h 45min
Pâte de base pour pain
24h 30min
Petits pains au yogourt et sésame
1u. 30min
Pain de mie
3u.
Petits pains au lait
2h 5 min
Brownies
1u.
Pain sandwich
3u.
Pain accordéon aux herbes
1h 20min
Petits pains au seigle
12u.