Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Levain panaire (poolish)
- 150 g d'eau
- 1 petit morceau de levure boulangère fraîche, de la grandeur d'un petit pois (1 g)
- 150 g de farine à pain
Pâte à pain
- 140 g d'eau et un peu d’eau supplémentaire pour les mains
- 275 g de farine à pain et un peu de farine supplémentaire pour fariner le plan de travail
- un peu d'huile pour graisser
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 40 g de beurre, froid coupé en morceaux
- 30 g de sucre de canne complet (ou de sucre brut)
- 2 c. à café de sel (10-12 g)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 7880 kJ / 1882 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 326 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 15.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain d'épeautre pur
11 godz.
Pain bis en cocotte
2 Std. 25 Min
Bouillon de légumes en poudre
5h
Barres aux baies
1h
Pain de mie
3 Std.
Petits pains au lait
2u. 5min
Petits pains au seigle
12 godz.
Petits pains du 1er août
1 Std. 10 Min
Petits pains aux fruits
3 godz. 5 min
Pain paysan
3 Std.
Pain tessinois
1h 50 min.
Pain sandwich
3 Std.