Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de farine de blé type 405 ou 550 et un peu de farine supplémentaire pour fariner la pâte
- 100 g de farine de seigle type 1150
- ½ cube de levure boulangère fraîche (20 g)
- 340 g d'eau
- 1 ½ - 2 c. à café de sel
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 611 kJ / 146 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain d'épeautre pur
11 Std.
Pain bis en cocotte
2h 25 min
Pain de mie
3h
Pain toast
16h
Pain ciabatta
1h 45min
Pain d'épeautre et de blé
12h
Petits pains du 1er août
1 Std. 10 Min
Petits pains aux fruits
3h 5min
Pain paysan
3h
Pain aux graines de lin
1 Std. 30 Min
Pain croustillant
1 Std.
Pain tessinois
1h 50min