Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de farine de blé type 405 ou 550 et un peu de farine supplémentaire pour fariner la pâte
- 100 g de farine de seigle type 1150
- ½ cube de levure boulangère fraîche (20 g)
- 340 g d'eau
- 1 ½ - 2 c. à café de sel
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 611 kJ / 146 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain au levain
17h
Focaccia aux tomates cerises
2u.
Pain paysan
3u.
Pain toast
16h
Petits pains du 1er août
1h 10 min
Pain aux graines de lin
1u. 30min
Pain bis en cocotte
2h 25min
Pain d'épeautre et de blé
12u.
Pain d’épeautre aux noisettes
2u. 50min
Petits pains au yogourt et sésame
1u. 30min
Pain de mie
3u.
Pain d'épeautre pur
11 godz.