Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 320 g d'eau
- 15 g de sucre
- ½ cube de levure (env. 20 g), émiettée
- 500 g de farine et un peu pour fariner
- 40 g de beurre, en morceaux (1 cm) et un peu pour graisser
- 1 ½ c. à café de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1140 kJ / 270 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 5 g
Alternatieve recepten
Pain toupie rapide
40 min
Pain d'épeautre pur
11 godz.
Pain bis en cocotte
2 godz. 25 min
Nœud au lard
2j 10 menit
Petits pains au lait
2j 5 menit
Pain toast
16 Std.
Grittibenz sucré
2h 15 min
Pain d'épeautre et de blé
12 Std.
Petits pains au seigle
12 Std.
Petits pains du 1er août
1h 10 min
Tourte de Linz suisse
1j 30 menit
Pain tessinois
1h 50min