Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée sucrée
- 100 g de sucre
- 200 g de beurre, en morceaux
- 370 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
L'émulsion chocolat au lait
- 200 g de lait
- 200 g de crème entière
- 4 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre
- 250 g de chocolat au lait, en morceaux
La finition
- 250 g de fraises fraîches
- 20 g de copeaux de chocolat
- 20 g de sucre glace
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2615 kJ / 625 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bûche de Noël
2 Std. 45 Min
Liqueur de noisettes au caramel
20 Min
Gâteau à la crème
45min
Roulade au citron
3 godz.
Forêt noire
2h 30min
Cake aux branches
1h 10 min
Tourte aux amandes et chocolat blanc
2h 50min
Carac rouge
19 Std. 30 Min
Muffins au chocolat
45min
Brownies
45min
Mousse au chocolat noir et caramel
4h 30min
Gâteau à l'Ovo
55min