Compatibele versies
Petits fondants au chocolat accompagnés de sorbet à la mangue et fruit de la passion
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fondants au chocolat
- 150 g de chocolat noir extrafin, 70% de cacao, en morceaux (3 cm)
- 120 g de beurre, en morceaux (3 cm)
- 3 œufs
- 60 g de sucre brut, moulu
- 20 g de farine
- ¼ c. à café de poudre à lever
Sorbet
- 50 g de sucre
- 1 citron vert, le zeste d'un ½ citron vert finement prélevé à l’économe
- 300 g de mangue, coupée en morceaux (1 cm), congelée
- 1 blanc d'œuf
Finition
- 3 fruits de la passion, coupés en deux, en prélever la pulpe
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1946 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 38.2 g
- Vetten
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce au poivre vert
20min
Smoothie agrumes-gingembre
10min
Crumble au chocolat blanc, citron vert et à la mangue
2 godz. 45 min
Mojito à la fraise
10min
Vol-au-vent aux quenelles
35min
Glace pilée
5min
Tarte fine aux deux chocolats et fruits rouges
4h 20min
Brownies
45 Min
Sucettes au chocolat blanc et à la noix de coco
Geen beoordelingen
Sucettes de glace à la pastèque
8 Std. 15 Min
Velouté de patates douces et brochette de poulet
30 Min
Escargots noix-cannelle
2 godz. 10 min