Compatibele versies
Petits fondants au chocolat accompagnés de sorbet à la mangue et fruit de la passion
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fondants au chocolat
- 150 g de chocolat noir extrafin, 70% de cacao, en morceaux (3 cm)
- 120 g de beurre, en morceaux (3 cm)
- 3 œufs
- 60 g de sucre brut, moulu
- 20 g de farine
- ¼ c. à café de poudre à lever
Sorbet
- 50 g de sucre
- 1 citron vert, le zeste d'un ½ citron vert finement prélevé à l’économe
- 300 g de mangue, coupée en morceaux (1 cm), congelée
- 1 blanc d'œuf
Finition
- 3 fruits de la passion, coupés en deux, en prélever la pulpe
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1946 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 38.2 g
- Vetten
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sirop au gingembre et au citron
55min
Brochettes de poulet en sauce satay aux cacahuètes
2 Std.
Miel au gingembre
Geen beoordelingen
Cake imbibé au citron
1 Std. 30 Min
Curry de poulet
35min
Pennette à l’espadon et aubergines au romarin
50min
Focaccia au romarin
2 Std. 30 Min
Burgers de boeuf et garniture au fromage
40min
Rouleaux impériaux (nems)
30min
Pavé au chocolat épicé
12h
Confiture pomme-pomme de terre
25min
Chips croustillantes et guacamole
1小时