Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce tartare
- ½ bouquet de persil frais (env. 10 g), effeuillé
- 60 g de concombres au vinaigre, en morceaux (3 cm)
- 30 g d'oignons, coupés en deux
- 1 œuf cuit dur
- 1 c. à soupe de câpres au vinaigre, marinées, égouttées
- 250 g d'huile de tournesol
- 1 œuf frais
- 1 c. à café de jus de citron
- 2 c. à café de moutarde
- ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
Les beignets de poisson
- 200 g de bière blonde ou 200 g d’eau minérale gazeuse
- 150 g de farine
- 1 ¼ c. à café de sel
- ½ c. à café de poudre à lever
- 2 pincées de poivre, moulu
- 1 l d'huile
- 500 g de filets de perche, sans peau, coupés en deux dans la longueur selon leur taille
- 1 citron, en quartiers
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4710 kJ / 1137 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 97 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto alla milanese
30 min
Pesto de basilic
10min
Émincé à la zurichoise
50 min
Filet de bœuf et son beurre à l'ail et aux fines herbes
2h 15min
Crêpes à la viande hachée
1 godz. 10 min
Piccata de poulet sur ratatouille
40 min
Beignets de filets de perche
1h
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 min
Beurre aux herbes
5min
Fondue au fromage moitié-moitié
20 min
Pains pita
2h
Sauce à salade à la française
20 min