Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte feuilletée
- 150 g de farine et un peu pour le plan de travail
- 150 g de beurre, congelé, en morceaux
- 75 g d'eau, froide
La crème vanille au safran
- 2 feuilles de gélatine (et un récipient d’eau froide)
- 250 g de lait
- 2 jaunes d'œufs
- 30 g de fécule de maïs
- 75 g de sucre vanillé
- 1 sachet de safran en poudre (0,1 g)
- 250 g de crème, 35 % m.g.
La compote de pomme
- 850 g de pommes, épluchées et en morceaux
- 50 g de beurre
- 2 g d'agar-agar (1 sachet)
- 30 g de sucre de canne complet
- 1 sachet safran, en poudre (0,1 g)
- 50 g de sucre glace
- Voeding
- per 1 morceau/part
- Calorieën
- 2734 kJ / 654 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 44.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Séré aux herbes
10 Min
Gâteau aux carottes argovien
2h
Crème au jus de pomme
4h 15min
Tourte au sureau et yogourt
7 godz. 15 min
Tresse russe aux canneberges
3u.
Gâteau suisse du 1er août
15 godz.
Crème brûlée
4h 50min
Focaccia aux pois chiches
3u.
Focaccia croustillante
2h 10min
Tranche suédoise à la carotte
2h
Rouleaux de printemps
55 Min
Spätzlis à la grisonne (2 portions)
45 Min