Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 180 g d'amandes émondées
- 50 g de cacao en poudre
- 2 blancs d'œufs
- 200 g de sucre
La ganache
- 120 g de chocolat noir, en morceaux
- 60 g de crème, 35 % m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 521 kJ / 124 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscuits à la cuillère
40 Min
Cheesecake au citron et crunch aux noisettes
4 godz. 35 min
Lapins apéritifs
1 Std. 30 Min
Grissini
2h
Crème pâtissière
15 Min
Crème brûlée
4h 50min
Dacquoise praliné au chocolat
1h 5 min
Tartelettes aux oignons
35 min
Tourte aux poires
9 Std.
Barres aux baies
1 Std.
Macarons au caramel
1 Std. 50 Min
Volcan au chocolat
15 Min