Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 200 g de sucre
- 180 g d'amandes émondées
- 50 g de cacao en poudre
- 3 blancs d'œufs
La ganache
- 120 g de chocolat noir, en morceaux
- 60 g de crème, 35 % m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 521 kJ / 124 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caramels à la crème
2h
Tranche de caramel salé
2h 40 min
Forêt noire
2h 30min
Meringues de l'Emmental
2 Std. 15 Min
Pâte de base pour pain
24h 30min
Muffins au chocolat
45min
Glace à la vanille
12h
Pizza alla marinara
1 godz. 35 min
Brownies
45min
Pavé au chocolat épicé
12h
Brownies
1h
Éclairs au chocolat
1h 15min