Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La dacquoise
- 135 g d'amandes en poudre
- 150 g de sucre glace
- 5 blancs d'œufs
- 50 g de sucre
- 40 g de pralin (cf. conseil)
La ganache chocolat
- 250 g de chocolat noir extrafin, 70% de cacao, en morceaux
- 250 g de crème, 35 % m.g., très froide
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2165 kJ / 519 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 34 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coulis de framboises
10 min
Mille-feuilles
2h 25min
Biscuit roulé aux fraises et au séré
1h 30min
Mousse au fromage
10 min
Tranche de caramel salé
2 godz. 40 min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Glace au caramel
9 godz.
Tourte au séré et aux fraises
2h 50min
Macarons au caramel
1h 50min
Mille-feuille pomme-safran
Geen beoordelingen
Tourte aux amandes et chocolat blanc
2h 50min
Fondant
1h 10 min