Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La dacquoise
- 135 g d'amandes en poudre
- 150 g de sucre glace
- 5 blancs d'œufs
- 50 g de sucre
- 40 g de pralin (cf. conseil)
La ganache chocolat
- 250 g de chocolat noir extrafin, 70% de cacao, en morceaux
- 250 g de crème, 35 % m.g., très froide
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2165 kJ / 519 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 34 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frites torsadées et sauce à l’ail
45 Min
Torta della nonna
4h
Tourte aux noix de l'Engadine
1h 15min
Capuns des Grisons (Spécialité grisonne)
35 Min
Tarte fine aux deux chocolats et fruits rouges
4h 20min
Panna cotta
6h 15min
Macarons au caramel
1h 50min
Mille-feuille pomme-safran
Geen beoordelingen
Roulade au citron
3h
Pavé au chocolat épicé
12h
Panna cotta au chocolat blanc et fruit de la passion
6h 40min
Bavarois aux 3 chocolats
4h