Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La dacquoise
- 135 g d'amandes en poudre
- 150 g de sucre glace
- 5 blancs d'œufs
- 50 g de sucre
- 40 g de pralin (cf. conseil)
La ganache chocolat
- 250 g de chocolat noir extrafin, 70% de cacao, en morceaux
- 250 g de crème, 35 % m.g., très froide
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2165 kJ / 519 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 34 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau des rois
1 godz. 55 min
Gâteau à la crème
45 Min
Biscuit roulé aux fraises et au séré
1 Std. 30 Min
Gâteau du Vully
2 Std. 30 Min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2u. 40min
Forêt noire
2 Std. 30 Min
Miroirs
1hod. 40min
Tiramisu fraises-sureau
3 Std. 15 Min
Sauce béchamel
15 Min
Mille-feuilles
2 Std. 25 Min
Tartelettes aux fraises
1 Std. 15 Min
Bonhomme en pâte
2h 10min