Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâtons de pâte
- 235 g d'eau
- ½ cube de levure boulangère fraîche (20 g)
- 3 c. à café de sel
- ½ c. à café de sucre
- 400 g de farine de blé et un peu de farine supplémentaire
- 100 g de farine blanche d'épeautre
- 1 c. à café de poudre de malt
- 40 g de saindoux
Saumure et finition
- 2 c. à café de bicarbonate de sodium
- 50 g d'eau bouillante
- un peu de gros sel (sel gemme p. ex.) pour saupoudrer
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1099 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pères Noël en pâte
2 godz. 10 min
Pain toast
16h
Crêtes de coq
24 Std.
Pain ciabatta
1 Std. 45 Min
Pâte de base pour pain
24h 30min
Bretzels
1 Std. 50 Min
Knöpfli
50min
Gnocchi de pommes de terre
1h 15min
Gâteau de Pâques
1 Std. 45 Min
Focaccia aux pommes de terre et romarin
2h 35min
Mini focacce fantaisie
2 Std. 5 Min
Pain accordéon aux herbes
1h 20 min