Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâtons de pâte
- 235 g d'eau
- ½ cube de levure boulangère fraîche (20 g)
- 3 c. à café de sel
- ½ c. à café de sucre
- 400 g de farine de blé et un peu de farine supplémentaire
- 100 g de farine blanche d'épeautre
- 1 c. à café de poudre de malt
- 40 g de saindoux
Saumure et finition
- 2 c. à café de bicarbonate de sodium
- 50 g d'eau bouillante
- un peu de gros sel (sel gemme p. ex.) pour saupoudrer
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1099 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torte aux amandes et au chocolat Deuxième bol
45 Min
Hiboux en fromage
Geen beoordelingen
Œufs colorés en vert
Geen beoordelingen
Coquins de Linz
3h 15min
Barres au sésame
30 dk
Pains de Saint-Gall
26 godz. 30 min
Croissants aux noisettes
1sa 40 dk
Cuisses de dames
1u. 35min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2sa 40 dk
Fagotto napoletano
Geen beoordelingen
Miroirs
1sa 40 dk
Rouleaux aux noisettes
20 dk