![Bretzels Bretzels](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CE4AAA02-C3FA-413F-A139-AC0075F72816/Derivates/3b5625e6-24e8-4308-aed0-1669ddbf3639.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâtons de pâte
- 235 g d'eau
- ½ cube de levure boulangère fraîche (20 g)
- 3 c. à café de sel
- ½ c. à café de sucre
- 400 g de farine de blé et un peu de farine supplémentaire
- 100 g de farine blanche d'épeautre
- 1 c. à café de poudre de malt
- 40 g de saindoux
Saumure et finition
- 2 c. à café de bicarbonate de sodium
- 50 g d'eau bouillante
- un peu de gros sel (sel gemme p. ex.) pour saupoudrer
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1099 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscuits aux amandes
40min
Pizza alla marinara
1 godz. 35 min
Sablés au chocolat
1h 30min
Madeleines
1sa
Bretzels
1 Std. 50 Min
Gâteau oignons-fromage
1sa 15 dk
Duo de mini-tresses au beurre
2 godz. 10 min
Pain paysan
3h
Gâteau à la crème
45min
Quiche aux 4 fromages
45min
Gâteau du Vully
2sa 30 dk
Pain bis en cocotte
2h 25 min