![Demi-sphères choco-vanille et cœur de framboises Demi-sphères choco-vanille et cœur de framboises](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FF130C7C-E21B-4506-BFA1-2F4411F6C0BC/Derivates/D6A3A138-9B90-4666-AD78-C54A636B8103.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Glaçage noir (à faire la veille)
- 4 feuilles de gélatine (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 175 g d'eau
- 220 g de sucre
- 125 g de crème, 35 % m.g.
- 75 g de cacao en poudre
Nougatine pistache
- 25 g d'eau
- 100 g de sucre
- 200 g de pistaches décortiquées, non salées
- 250 g de chocolat au caramel, en morceaux
Crème à la vanille
- 2 feuilles de gélatine (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 250 g de lait entier
- 2 œufs
- 30 g de farine
- 50 g de sucre
- 1 gousse de vanille
- 250 g de crème, 35 % m.g., très froide
- 150 g de sauce au caramel
- 200 g de framboises fraîches
La coque en chocolat
- 200 g de chocolat noir extrafin, 70 % de cacao, en morceaux
- 20 g d'huile de pépins de raisin
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4553 kJ / 1090 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 126 g
- Vetten
- 55 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chutney de mangue
1 godz.
Soupe au vin de Soleure
1 godz.
Sauce Hollandaise
15 Min
Glace façon "Viennetta" à la vanille et au chocolat
8sa 50 dk
Canestrelli
Geen beoordelingen
Mille-feuille pomme-safran
Geen beoordelingen
Pavé au chocolat épicé
12 Std.
Beignets de filets de perche
1 godz.
Mini focacce fantaisie
2 Std. 5 Min
Tourte au séré et aux fraises
2u. 50min
Café glacé
2 godz. 15 min
Mousse au thon
10 min