Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit roulé façon madeleine
- 4 œufs entiers
- 2 jaunes d'œufs
- 110 g de sucre
- 120 g de beurre
- 1 c. à café de poudre à lever (½ sachet)
- 100 g de farine
La mousse au chocolat
- 150 g de crème, 35 % m.g., très froide
- 180 g de chocolat noir extrafin, 70% de cacao, en morceaux
- 3 œufs entiers
- 40 g de sucre
- 20 g de jus d'orange
- le zeste d'orange, d'une 1/2 orange, râpée
La crème au beurre
- 2 œufs entiers
- 70 g de sucre
- 15 g d'eau de fleur d'oranger
- 175 g de beurre, froid et coupé en morceaux
- 5 g de cacao en poudre non sucré
- 5 g de sucre glace
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2387 kJ / 574 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 42 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Berry Curd (crème aux baies rouges)
Geen beoordelingen
Hiboux en fromage
Geen beoordelingen
Génoise
1h 50min
Torta della nonna
4h
Tourte aux noix de l'Engadine
1h 15min
Gâteau de Pâques
1h 45min
Focaccia aux pommes de terre et romarin
2h 35min
Mille-feuille pomme-safran
Geen beoordelingen
Gâteau au chocolat - café aérien
1 Std. 20 Min
Sablés viennois au chocolat
50 min
Panna cotta à la compote d’ananas
Geen beoordelingen
Gâteau aux carottes argovien
2h