![Bûche au chocolat et à l'orange Bûche au chocolat et à l'orange](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3B52D558-E917-418B-BF16-5F7C267FE339/Derivates/24B9974F-0AA3-4109-81EE-F4A0B6B0DA76.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit roulé façon madeleine
- 4 œufs entiers
- 2 jaunes d'œufs
- 110 g de sucre
- 120 g de beurre
- 1 c. à café de poudre à lever (½ sachet)
- 100 g de farine
La mousse au chocolat
- 150 g de crème, 35 % m.g., très froide
- 180 g de chocolat noir extrafin, 70% de cacao, en morceaux
- 3 œufs entiers
- 40 g de sucre
- 20 g de jus d'orange
- le zeste d'orange, d'une 1/2 orange, râpée
La crème au beurre
- 2 œufs entiers
- 70 g de sucre
- 15 g d'eau de fleur d'oranger
- 175 g de beurre, froid et coupé en morceaux
- 5 g de cacao en poudre non sucré
- 5 g de sucre glace
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2387 kJ / 574 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 42 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Berry Curd (crème aux baies rouges)
Geen beoordelingen
Crème de marrons avec compote de poires et cookies croustillants pour les fêtes
1h
Œufs colorés en vert
Geen beoordelingen
Bûche de Noël
2h 45min
Biscuits fourrés type Oréo®
3h 50 min
Brocéliande
Geen beoordelingen
Tranche marbrée chocolat-orange
2 Std. 40 Min
Chocolat chaud à l'orange en bâtonnet
Geen beoordelingen
Miroirs
1 Std. 40 Min
Opéra
24 Std.
Pavé au chocolat épicé
12h
Pains à hamburger complets
2 Std. 50 Min