Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Génoise
- 4 blancs d'œufs
- 80 g de sucre
- orange
- 4 jaunes d'œufs
- 1 pincée de sel
- 2 c. à soupe d'eau, chaude
- 80 g de farine
Garniture
- 100 g de sucre
- 200 g de chocolat noir, en morceaux
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- 150 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1938 kJ / 464 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Assortiment de truffes au chocolat
45min
Cake au citron
1 Std. 5 Min
Soupe au potiron
35min
Cake imbibé au citron
1h 30min
Bûche au chocolat et à l'orange
3h 45min
Muffins au chocolat
45min
Riz au lait
1h
Sauce béchamel
15min
Beignets aux pommes
45min
Gâteau au chocolat léger
2h 15 min
Moelleux au chocolat
1u. 15min
Cake marbré - Varoma
1h 10min