Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pannacotta
- 400 g de crème entière
- 400 g de lait
- 100 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 3 feuilles de gélatine (1.9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
Le coulis de mangue
- 1 mangue, mûre, coupée en morceaux (350 g de chair env.)
- 25 g de jus de citron vert (½ citron vert)
- 20 g d'eau
- 10 g de sucre glace
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1552 kJ / 372 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Génoise
1hod. 50min
Chips croustillantes et guacamole
1 Std.
Coulis de framboises
10 Min
Cheesecake au citron et crunch aux noisettes
4 godz. 35 min
Tarte aux pommes façon crumble (TM6)
2 Std. 30 Min
Crumble au chocolat blanc, citron vert et à la mangue
2h 45min
Crème fouettée
10 Min
Sauce béchamel
15 Min
Mayonnaise
5 Min
Crème au chocolat
3 Std. 15 Min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Sauce bolognaise
3 Std. 15 Min