Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le glaçage noir
- 2 feuilles de gélatine, (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 90 g d'eau
- 110 g de sucre
- 65 g de crème, 35 % m.g.
- 35 g de cacao en poudre
Le sirop au café
- 300 g de café
- 150 g de sucre
- 10 g de café soluble
Le biscuit Joconde
- 4 œufs entiers
- 4 jaunes d'œufs
- 220 g d'amandes en poudre
- 275 g de sucre
- 4 blancs d'œufs
- 100 g de farine
La ganache au chocolat
- 170 g de chocolat noir 70% de cacao
- 40 g de crème, 35 % m.g.
- 120 g de lait entier
- 20 g de beurre
La crème mousseline au café
- 350 g lait entier
- 10 g de café soluble
- 40 g de fécule de maïs
- 80 g de sucre
- 4 jaunes d'œufs
- 175 g de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1752 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caramels au beurre salé
1 Std. 45 Min
Meringues fantômes
12h 25min
Churros
1 Std. 15 Min
Génoise
1 Std. 50 Min
Glace à la vanille
12h
Ganache
20 Min
Biscuits à la cuillère
40 Min
Antonio Bachour: Tartelettes au citron et basilic (métrique)
3h 45min
Glace vanille au caramel salé
14 godz.
Pâte à choux
2 Std.
Tarte meringuée au citron
2 Std. 30 Min
Cheesecake New York
6h 30min