Apparaten en Accessoires
Pâte d'amande
Voorbereiding 5min
Totaal 1u. 10min
500 g
Ingrediënten
-
220 g de sucre
-
½ d'extrait de vanille, naturel1 c. à café de sucre vanillé
-
220 g d'amandes émondées
-
1 blanc d'œuf
-
1 c. à soupe de kirsch, (20 g)1 c. à soupe d'eau (20 g)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Natrium
17.7 mg
Eiwitten
10 g
Calorieën
1823.7 kJ /
435.9 kcal
Vetten
23.1 g
Vezels
4.4 g
Verzadigd vet
1.8 g
Koolhydraten
53.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Au plaisir de pâtisser
65 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je dit ook leuk...
Tiramisu stracciatella
2u. 30min
Tarte meringuée au citron
2u. 30min
Curd aux baies
20min
Ketchup
45min
Crema catalana
40min
Canestrelli
Geen beoordelingen
Meringue
10min
Glace vanille au caramel salé
14u.
Pesto de basilic
10min
Brittle de noix
1u. 30min
Nougatine
1u. 30min
Antonio Bachour: Tartelettes au citron et basilic (métrique)
3u. 45min