Apparaten en Accessoires
Pâte d'amande
Voorbereiding 5min
Totaal 1u. 10min
500 g
Ingrediënten
-
220 g de sucre
-
½ d'extrait de vanille, naturel1 c. à café de sucre vanillé
-
220 g d'amandes émondées
-
1 blanc d'œuf
-
1 c. à soupe de kirsch, (20 g)1 c. à soupe d'eau (20 g)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Natrium
17.7 mg
Eiwitten
10 g
Calorieën
1823.7 kJ /
435.9 kcal
Vetten
23.1 g
Vezels
4.4 g
Verzadigd vet
1.8 g
Koolhydraten
53.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Au plaisir de pâtisser
65 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je dit ook leuk...
Pain aux graines de lin
1u. 30min
Salade de radis, carottes et coriandre
15min
Garam Masala (mélange d'épices)
10min
Pain croustillant
1u.
Antonio Bachour: Tartelettes au citron et basilic (métrique)
3u. 45min
Pâte feuilletée, rapide
2u.
Yogourt nature
12u.
Pâte feuilletée express
2u.
Fond de légumes
45min
Amarettini
1u. 30min
Opéra
24u.
Tarte meringuée au citron
2u. 30min