Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 330 g d'eau minérale
- 120 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
- 6 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine T55, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- 35 g d'huile d'olive
- eau (1 bol)
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 2391 kJ / 568 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 103 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain express au sésame
1h 15min
Pain lagana grec
3h 15min
Focaccia italienne
5 godz. 10 min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3 Std. 20 Min
Pain de mie moelleux
4 Std. 15 Min
Petits pains aux noix
4h 30min
Baguette tradition
15h 25min
Pain au levain
17 Std.
Tourte auvergnate au seigle
4h 45min
Pain de seigle
4h 10min
Petits pains de seigle
12h
Pains du Sud en 2 façons
1h 25min