Apparaten en Accessoires
Ciabatta italienne
Voorbereiding 20min
Totaal 3u. 40min
4 pièces
Ingrediënten
-
330 g d'eau minérale
-
120 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
-
6 g de levure boulangère fraîche
-
500 g de farine T55, et un peu pour fariner
-
10 g de sel
-
35 g d'huile d'olive
-
eau (1 bol)
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 pièce
Eiwitten
13 g
Calorieën
2391 kJ /
568 kcal
Vetten
10 g
Koolhydraten
103 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Larousse - Boulangerie maison
120 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je dit ook leuk...
Hot cross buns, brioches de Pâques
3u. 20min
Pain ciabatta
3u. 45min
Pain portugais (pão de água)
3u. 20min
Levain de blé aux pommes
72u. 20min
Baguette viennoise
2u. 30min
Pain torsadé au kamut
4u. 10min
Pain de mie moelleux
4u. 15min
Pain au levain
17u.
Chapatis indiens
35min
Dinner rolls anglais
3u. 35min
Tourte auvergnate au seigle
4u. 45min
Pain blanc en cocotte
3u. 15min