Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fondant blanc (voir conseils)
- 300 g de sucre
- 100 g d'eau
Biscuit à la vanille
- 4 oeufs
- 120 g de sucre
- 10 g d'extrait naturel de vanille
- 70 g de farine blanche
- 30 g de maïzena
Biscuit au chocolat
- 4 oeufs
- 120 g de sucre
- 50 g de farine blanche
- 30 g de maïzena
- 20 g de poudre de cacao
Ganache
- 250 g de chocolat noir 70%, en morceaux
- 200 g de crème, min. 30% M.G.
Finition
- 30 g d'eau, suivant le poids du fondant
- 50 g de pépites de chocolat
- Voeding
- per 1 morceau/part
- Calorieën
- 1188 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 40.4 g
- Vetten
- 10.9 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Napolitain
73h 40 min
Biscuits d'amour aux fraises
1 Std. 10 Min
Chocolat chaud sur bâtonnet
1h 20min
Tarte aux fraises et chocolat
3hod.
Masque de carnaval
1 Std. 45 Min
Biscuits doigts de sorcière
2 Std.
Gâteau marbré
2小时 10 分钟
Cake au chocolat au cœur de vanille
1h 20min
Saint-honoré citron-framboises
2 Std. 30 Min
Pâte à choux
2 Std.
Sablés viennois au chocolat
50min
Bavarois aux 3 chocolats
4u.