Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 230 g Reis, glutenhaltig
- 2 Knoblauchzehen
- 80 g Schalotten, halbiert
- 20 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 100 g grüne Bohnen, frisch
- 1 Chili, rot oder grün, ohne Samen
- 20 g Ingwer, in Stücken (2 cm)
- 1 Stängel Zitronengras, frisch, fein geschnitten
- 10 g Olivenöl
- 400 g Rindshackfleisch
- 3 - 4 EL Sojasauce, nach Belieben
- 2 - 3 EL Fischsauce, nach Belieben
- 1 EL Puderzucker
- 500 g Wasser
- 1 TL feinkörniges Salz, nach Belieben
- 100 g Sojabohnensprossen, frisch
- 30 g Minze, fein geschnitten
- 30 g Koriander, fein geschnitten
- 30 g Thai Basilikum, frisch, fein geschnitten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1231 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 21.8 g
- Vetten
- 12.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Getrüffeltes Entrecôte auf Cicorino rosso Risotto
50min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2h
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1u. 20min
Kokossuppe Tom Kha Gai
35min
Pouletspiesse mit Erdnuss-Satay-Sauce
2h
Crevettencurry mit Topinambur
45min
Teriyaki-Pouletschenkel
2h 5min
Thai Burger
30min
Orangencouscous mit gedämpftem Lachs
35min
Scharfes Ingwer-Poulet
45min
Muscheln nach Seemannsart
30min
Pad Thai mit Poulet
20min