Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz coconut oil
- 6 ½ oz Thai green curry paste
- 13 ½ oz coconut milk
- 16 oz chicken thighs, boneless and skinless, cut into cubes (1 in.)
- 2 oz fish sauce
- 1 oz palm sugar
- 1 - 2 fresh kaffir lime leaves, to taste
- 6 ½ oz cauliflower, cut into bite-size florets
- 2 ½ oz red bell pepper, cut into slices (⅛ in.)
-
6
oz kabocha squash, peeled, diced into pieces (¾ in.)
of 6 oz butternut squash, peeled, diced into pieces (¾ in.) - 3 ½ oz green peas (fresh or frozen)
- fresh green chili, sliced, to garnish
- cilantro leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2675.7 kJ / 639.5 kcal
- Eiwitten
- 27.1 g
- Koolhydraten
- 31.5 g
- Vetten
- 42.1 g
- Verzadigd vet
- 24.9 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1470 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Garam Masala
50 min
Thai Curry Noodles
25 Min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1 Std. 15 Min
Sriracha Chicken with Soba Noodle Salad
2 godz. 35 min
Butter Chicken
4h 5min
Beef Jungle Curry
1 Std.
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 Min
Tomato Basil Pasta
45 Min
Indian Chicken Curry
45 Min
Easy Satay Chicken
1 Std.
Vegetable Stir Fry with Eggs and Rice (Hestan Cue™)
40 Min
Cashew Chicken Stir Fry
30 Min