Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz coconut oil
- 6 ½ oz Thai green curry paste
- 13 ½ oz coconut milk
- 16 oz chicken thighs, boneless and skinless, cut into cubes (1 in.)
- 2 oz fish sauce
- 1 oz palm sugar
- 1 - 2 fresh kaffir lime leaves, to taste
- 6 ½ oz cauliflower, cut into bite-size florets
- 2 ½ oz red bell pepper, cut into slices (⅛ in.)
-
6
oz kabocha squash, peeled, diced into pieces (¾ in.)
of 6 oz butternut squash, peeled, diced into pieces (¾ in.) - 3 ½ oz green peas (fresh or frozen)
- fresh green chili, sliced, to garnish
- cilantro leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2675.7 kJ / 639.5 kcal
- Eiwitten
- 27.1 g
- Koolhydraten
- 31.5 g
- Vetten
- 42.1 g
- Verzadigd vet
- 24.9 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1470 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Garam Masala
50min
Cashew Chicken Stir Fry
30min
Moroccan Chicken Bowl
45min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45min
Quick Thai Chicken Curry
40 Min
Chicken Pad Thai
45min
Steak Stir Fry Salad
35min
Moroccan Lamb and Eggplant with Couscous
1 Std. 10 Min
Easy Satay Chicken
1 Std.
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1hod. 15min
Teriyaki Chicken and Rice
40 Min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1 Std.