Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz coconut oil
- 6 ½ oz Thai green curry paste
- 13 ½ oz coconut milk
- 16 oz chicken thighs, boneless and skinless, cut into cubes (1 in.)
- 2 oz fish sauce
- 1 oz palm sugar
- 1 - 2 fresh kaffir lime leaves, to taste
- 6 ½ oz cauliflower, cut into bite-size florets
- 2 ½ oz red bell pepper, cut into slices (⅛ in.)
-
6
oz kabocha squash, peeled, diced into pieces (¾ in.)
of 6 oz butternut squash, peeled, diced into pieces (¾ in.) - 3 ½ oz green peas (fresh or frozen)
- fresh green chili, sliced, to garnish
- cilantro leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2675.7 kJ / 639.5 kcal
- Eiwitten
- 27.1 g
- Koolhydraten
- 31.5 g
- Vetten
- 42.1 g
- Verzadigd vet
- 24.9 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1470 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Butter Chicken
4h 5min
Shepherd's Pie
1h 15min
Quick Thai Chicken Curry
40min
Chicken Garam Masala
50min
Quiche Lorraine
50min
Thai Green Curry Paste
15min
Greek Style Pork Stew
50min
Easy Satay Chicken
1h
Mini Frittatas
35min
Cashew Chicken Stir Fry
30min
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1h