Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
2
oz fresh green chilies, e.g. small Thai, stems removed
of 2 oz serrano chilies, stems removed - 2 ½ oz fresh green chilies, e.g. long green Thai, stems removed
- ½ oz garlic cloves (approx. 6 cloves)
- ½ oz fresh lemongrass
- 2 oz shallots
-
½
oz fresh galangal (Thai ginger)
of 1 oz dried galangal (Thai ginger) - ½ oz fresh turmeric
- 1 oz shrimp paste
- 2 - 4 fresh kaffir lime leaves
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp ground cumin
- 3 oz water
- Voeding
- per 1 oz
- Calorieën
- 74.2 kJ / 17.7 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 3.4 g
- Vetten
- 0.2 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 21.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mango Chutney
1 Std. 20 Min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40 min
Beef rendang
1 godz. 55 min
Thai Green Curry Paste
10min
Thai green curry paste
10min
Saag Paneer
13hod.
Beef Rendang
2 Std. 30 Min
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30 min
Mild Thai Green Curry
50 min
Madras curry powder
15min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 min
Coriander chilli chutney
5min