Apparaten en Accessoires
Pekingeend
Voorbereiding 15min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
lente-uitjes met een 3-tal cm loof40 g
-
lichte sesamolie20 g
-
wortelen in stukken450 g
-
water130 g
-
10 g sojasaustamari saus10 g
-
kippenborstfilet in blokjes (ong. 3 cm)600 g
-
verse shiitake in kwartjes200 g
-
100 g sojascheuten in blik of bokaalverse sojascheuten100 g
-
gember, vers gepeld, in dunne schijfjes10 g
-
1 - 2 snuifjes gemalen cayennepeper, naar smaakrode curry pasta1 tl
-
rijstnoedels fijn150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
42.3 g
Calorieën
1824 kJ /
434 kcal
Vetten
12 g
Vezels
5.8 g
Koolhydraten
42.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Oosters koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Pikante kalkoensatés
1u.
Appels met cidersabayon
Geen beoordelingen
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Geen beoordelingen
Gevulde kalkoenborst
Geen beoordelingen
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1u.
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Kippennoedelsoep
1u. 35min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1u. 5min
Vislasagne met courgette
1u.
Rundvlees Stroganoff
1u.
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1u. 20min