Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 30 g fresh parsley, leaves only
- 150 g spring onions, cut into pieces
-
900
g lamb shoulder meat, minced
of 900 g beef, minced - 1 tsp salt, plus extra to taste
- 1 tsp ground white pepper, plus extra to taste
- 400 - 500 g onions, 300 g cut in halves
- 150 g red peppers, cut into pieces
- 20 g olive oil, plus extra for greasing
- 400 g canned whole tomatoes
- 70 g tomato purée (concentrated)
- 200 g water
- 400 g potatoes, sliced (0.5 cm)
- 350 g fresh tomatoes, sliced (0.5 cm)
- 200 - 250 g green peppers, cut into 8 rings
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1364 kJ / 326 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 19.5 g
- Vetten
- 15.6 g
Alternatieve recepten
One-pot Lemon, Basil and Ricotta Chicken Pasta
35 Min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50min
Layered Mexican dip
25 Min
Lemon grass beef salad
30 Min
Speedy Bassara
25 Min
Za'atar pesto
5 Min
Creamy blue cheese with shell pasta
45 Min
Salmon burgers
25 Min
Stuffed vegetables
1 Std. 20 Min
Grilled Burger with Red Potatoes and Garlic Mayonnaise
1 Std. 20 Min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 Min
Caesar salad dressing
10min