Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g olive oil
- 15 g plain flour
- 100 g onions, cut into pieces
- 200 g carrots, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 2 tbsp mustard
- 1 tbsp fresh thyme leaves, plus extra to garnish
- 500 g waxy potatoes, skin on, cut into cubes (3 cm)
- 150 g water
-
1
tsp chicken stock paste, homemade
of 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - ½ - 1 tsp fine salt, to taste
- 2 - 3 pinches freshly ground black pepper, to taste
- 800 g chicken breast fillets, skinless, cut into cubes (4 cm)
- 100 g cream, min. 30% fat
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1419 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy turkey stew (TM6)
3 godz. 50 min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 Min
Meatballs in Spanish sauce
55min
Creamy mustard chicken stew
40 Min
Beef-Ragout with Macaroni
30 Min
Risotto bolognese
45 Min
Lamb stew
1 Std. 45 Min
Hungarian goulash
1 Std. 30 Min
Chicken à la king
40 Min
Smoky Pork and Beans
3 Std.
Irish stew
1 Std. 30 Min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min