Compatibele versies
Conchiglie à la sauce tomate fraîche et au fromage de chèvre
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
80
g de fromage de chèvre, moyennement dur, en morceaux (2-3 cm)
of 80 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm) - 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 gousse d'ail
-
300
g de tomates mûres, épépinées et coupées en morceaux (0.5-1 cm)
of 300 g tomates cerises en boîte, en cubes (0.5-1 cm) - 1 ½ c. à café de sel fin
- 1 brin de basilic frais, feuilles lavées et séchées
- 650 g d'eau
- 350 g de pâtes sèches, type conchiglie ou un autre type de pâtes sèches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1590 kJ / 380 kcal
- Eiwitten
- 12.7 g
- Koolhydraten
- 65.6 g
- Vetten
- 9.2 g
- Vezels
- 3.9 g
Alternatieve recepten
Risotto bolognaise
45 Min
Risotto aux noix et tomates au four
40 Min
Salade de pâtes aux légumes
1 Std.
Porridge aux fruits frais
15min
Bucatini aux aubergines, tomates-cerises et cèpes
50 Min
Taboulé au quinoa et au thon
40 Min
Spaghetti tomates et lardons
35 Min
Gnocchi Tricolore
35 Min
Riz à la tomate
30 Min
Spaghettini ail, huile et tomates-cerises
25min
Risotto à la saucisse et aux pois
30 Min
Salade de pâtes au thon et vinaigrette au basilic
30 Min