Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 70 g de carottes, en morceaux (2-3 cm)
- 50 g de céleri-branche, en morceaux (2-3 cm)
- 1 gousse d'ail
- 30 g d'oignon
- 150 g de viande de bœuf hachée
- 150 g de viande de porc hachée
- 180 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- 5 - 6 feuilles de basilic frais, lavées et séchées délicatement
- 100 g de concentré de tomate
- 200 g de coulis de tomates
- 1 pincée de noix de muscade, fraîchement moulue
- 1 feuille de laurier frais
- 320 g de pâte sèche, type pappardelle
- 300 g de ricotta fraîche
- 30 g de beurre en morceaux (2 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2875 kJ / 687 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto bolognaise
45min
Boulettes de viande hachée à la sauce tomate
45min
Blancs de poulet à la pizzaiola
55min
Gratin de hachis et cornettes
1h 10min
Ragoût de bœuf
1h 50min
Viande de bœuf et sa sauce crémeuse aux champignons
1h
Gratin de pommes de terre
1h 10min
Ragoût de porc à la grecque
45min
Pâtes au thon
30min
Boulettes sur purée Parmentier
1h
Penne brocoli, saucisse et olives
40min
Nouilles chinoises aux légumes et filet de porc
50min