Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème au citron
- 1 citron finement zesté, jus pressé
- 1 gousse d'ail
- 2 brins de thym, frais, effeuillé
- 4 feuilles de sauge fraîches, grossièrement hachées
- 70 g de beurre, mou, en morceaux
- 1 c. à café de sel
Le poulet et la finition
- 1200 - 1400 g de poulet (un poulet entier, non cuit
- 600 g d'eau
- 3 c. à café de sel et un peu plus pour l'assaisonnement
- 400 g de pommes de terre à chair ferme, coupées en quatre
- 400 g de carottes (env. 2 cm d’épaisseur), coupés en deux dans le sens de la longueur
- poivre, moulu pour l'assaisonnement
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3980 kJ / 951 kcal
- Eiwitten
- 64 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 64 g
- Verzadigd vet
- 23 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 2636 mg
Alternatieve recepten
Pain toupie rapide
40 min
Soupe aux lentilles et aux haricots
40 min
Saumon sur fromage frais aux poireaux avec pommes de terre
1h
Poulet stroganov
50min
Salade de pomme de terre, légumes et poulet
Geen beoordelingen
Escabèche de poulet au four
1h
Sirop de thé glacé
30 min
Croissants au fromage
40 min
Tarte aux légumes
25min
Poulet à la sauce aux poivrons et coucous aux courgettes et à la feta
55min
Filets de poitrine de poulet au Metaxa
1h
Sauce bolognaise
3h 15min