Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de parmesan, en dés (3 cm)
- 100 g de jambon cru, en dés (1 cm)
- 100 g de salami piquant de type chorizo, en tranches (1 cm)
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 400 g de coulis de tomates, en boîte
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café d'origan séché
- 600 g d'eau
- 350 g de pâte sèche, type penne rigate ou autre type de pâtes courtes à rainures
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1776 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne all’arrabbiata
20 Min
Émincé de poulet Parmentier
1 Std. 15 Min
Pâtes aux tomates et aux épinards
35 Min
Boulettes de viande hachée à la sauce tomate
45 Min
Tortiglioni à la saucisse et aux champignons
35 Min
Farfalle sauce aux petits pois et jambon
45 Min
Riz Casimir (8 portions)
1 Std.
Gratin de pappardelle sauce bolognaise et ricotta
1 Std. 30 Min
Pâtes et petits pois
35 Min
Farfalle à la sauce petits pois-jambon
45 Min
Cornettes à la viande hachée
30 Min
Papardelles à l'émincé de poulet et de poivrons
40 Min