Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 ½ c. à café de sel
- 1000 g d'eau
- 250 g de pâtes, sèches, type cornettes
- 200 g d'Appenzeller, coupé en morceaux (3 cm)
- 100 g de cornichons, coupés en deux
- 150 g de jambon, cuit, en dés
- 200 g de tomates-cerises, coupées en deux
- 180 g de yogourt nature
- 60 g de mayonnaise
- 1 c. à soupe de moutarde
- 3 c. à soupe d'huile de colza
- 2 c. à soupe de vinaigre de cidre
- 1 pincée de poivre, moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2114 kJ / 505 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 31 g
Alternatieve recepten
Gratin de hachis et cornettes
1 Std. 10 Min
Salade de pâtes au thon et vinaigrette au basilic
30min
One-Pot-Pasta au jambon
25min
Salade de pommes de terre
1h 5min
Salade de cornettes
30min
Salade de concombre à la mortadelle
10min
Farfalle à la sauce petits pois-jambon
45min
Cornettes à la viande hachée
30min
Gratin de cornettes
50min
Salade de cervelas au fromage
10min
Macaronis à la montagnarde
30min
Spaghettini ail, huile et tomates-cerises
25min